Kennisleider worden rondom een thema, product of maatschappelijk vraagstuk.

Je corporate website heeft als doel om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Maar om je kennis en ervaring in te zetten om kennisleider te worden binnen een bepaald thema, hoef je niet iedereen te bereiken. Dan is het juist belangrijk dat je de mensen bereikt over wie het gaat.

AudienceFirst spreekt met aansprekende formats gerichte doelgroepen aan op hun behoeften, wensen, angsten, vragen, gevoelens en gewoontes. Vanaf jouw kennisplatform zetten we deze formats uit op de plekken waar jouw mensen al zijn en waar jouw boodschap het beste landt. Zo groei jij uit tot een autoriteit rondom het gekozen onderwerp en creëer je een plek waar jouw publiek graag komt (owned media). Op basis van de data en inzichten die hieruit komen kunnen we nog beter in de behoefte van het publiek faciliteren.

Met AudienceFirst informeer je jouw publiek op maat met user centered content;
Met user centered content word je door Google beloond met optimale vindbaarheid (SEO);
Het contentplatform wordt het epicentrum van jouw contentmarketing, met inzicht in alle datastromen van jouw publiek die je wilt;
Met een content driven platform van AudienceFirst houd je jouw boodschappen altijd volledig compliant, toegankelijk en veilig;

De mogelijkheden zijn eindeloos en we bespreken graag hoe we dit voor jouw organisatie kunnen toepassen.

AudienceFirst geeft inhoud aan je online autoriteit. 🔥

We zijn onderdeel van de ZUID Agency Group, een groep content-driven agency’s gespecialiseerd in branding, strategie, contentmarketing, animatie en performance marketing. Door kennis en krachten te bundelen, geven we je boodschappen inhoud en betekenis. We weten wat er kan én wat er werkt.