Een succesvol digitaal platform bouw je door de behoefte van je publiek op nummer 1 te zetten

Co-creatie: ontdekken

We ontwikkelen effectieve digitale diensten door te starten met diepgaand inzicht in je doelgroep, audience first noemen we dat. Met bewezen strategische methoden, geworteld in design thinking, identificeren we je publiek en haar behoeften.

Hierop baseren we een duidelijke lijst van functies, die we in werksessies evalueren en rangschikken op prioriteit. Zo ontstaat er een roadmap en stellen we samen de minimale vereisten vast voor een werkbaar product (MVP), waardoor we snel live kunnen gaan.

co-creatie

co-creatie

co-creatie

co-creatie

co-creatie

https://audience.nl/wp-content/uploads/2022/06/Content-driven-platform.jpg
Co-creatie: ontwerpen

Nadat het concept is vastgesteld, gaan we over naar de visuele uitwerking. We starten met een iteratief proces van wireframing om de structuur te schetsen. Vervolgens optimaliseren onze UX-designers de gebruikerservaring en integreren we de merkidentiteit. Gedurende dit proces houden we rekening met inclusive design en toegankelijkheid om de beste gebruikerservaring voor iedereen te waarborgen.

productie

productie

productie

productie

productie

https://audience.nl/wp-content/uploads/2022/06/AudienceFirst-contentplatform-1.jpg
Productie: ontwikkeling

Tijdens de technische ontwikkeling hanteren we een gestructureerd proces. Ontwikkelaars werken in vaste ontwikkelsprints aan de technische functies met regelmatige updates en iteraties. Na elke sprint volgt een grondige testfase om functionaliteit te waarborgen. Na het afronden van deze fase staat de MVP van jouw platform live.

Door ons transparante ontwikkelproces ben je continu op de hoogte door de wekelijkse update van je vaste product owner of via jouw eigen login op de backlog.

verbeteren

verbeteren

verbeteren

verbeteren

verbeteren

https://audience.nl/wp-content/uploads/2022/06/Party-1.jpg
Verbeteren, onderhouden en doorontwikkelen

Ook na livegang blijven we betrokken, want dit is hét moment voor feedback vanuit jouw doelgroep. Daarom doen we grondig onderzoek en bouwen we aan de hand van live data en feedback door aan het succes van jouw platform.

Door periodiek bij elkaar te komen, onderhoud te blijven bieden en door te ontwikkelen waarborgen we de kwaliteit van het product en vergroten we de impact van onze samenwerking.

AudienceFirst bereikt het publiek van o.a.:

Start met sprint 0

Binnen één week een projectaanpak waarmee we jouw publiek veroveren. Lagere ontwikkelkosten en succes gegarandeerd.