Stop met het versnipperen van jouw online content en breng het samen op een content hub.

Op je socialmediakanalen deel je jouw online content met je publiek. Maar met meerdere communicatiekanalen om bij te houden, kost je contentmarketing je niet alleen veel tijd, maar wordt het bovendien al snel onoverzichtelijk en ongrijpbaar. Hoe voorkom je bijvoorbeeld dat jouw content ongezien verdwijnt in de tijdlijnen van je publiek?

AudienceFirst houdt jouw online content overzichtelijk bij elkaar op je eigen centrale content hub. Dat wordt voortaan de plek vanwaar je jouw informatie verspreidt naar je communicatiekanalen. Daarnaast is het ook de plek waar je jouw publiek naartoe stuurt, vanaf diezelfde communicatiekanalen.

Met owned media heb je bovendien meer inzicht in bereik, traffic en andere datastromen dan de grote tech reuzen je ooit gaan geven. Die kennis kun je weer inzetten voor nieuwe contentonderwerpen, whitepapers en seminars, maar ook voor nieuwe producten en diensten waarop je publiek aantoonbaar zit te wachten. Zo maak je voor jouw publiek een wereld van verschil.

Met AudienceFirst krijg je met owned media de controle over jouw volgers terug;
Met owned media wordt je contentplatform het epicentrum van jouw contentmarketing;
Met optimale inzichten in datastromen genereer je inzichten die jouw organisatie en publiek verder helpen;
Met een content driven platform van AudienceFirst houd je jouw boodschappen altijd volledig compliant, toegankelijk en veilig;

De mogelijkheden zijn eindeloos en we bespreken graag hoe we dit voor jouw organisatie kunnen toepassen.

AudienceFirst maakt, bewaakt en centraliseert jouw content. 🔥

We zijn onderdeel van de ZUID Agency Group, een groep content-driven agency’s gespecialiseerd in branding, strategie, contentmarketing, animatie en performance marketing. Door kennis en krachten te bundelen, geven we je boodschappen inhoud en betekenis. We weten wat er kan én wat er werkt.