Hoe we kennis verbinden voor een inclusieve en duurzame wereld

The Broker Online

Elaine Heijboer
User experience designer
Niels Kuipers
Managing director
Ruud Vissers
Backend developer
Stef van der Loo
Frontend developer

Connecting worlds of knowledge

Waar vind je als NGO, universiteit, ondernemer of overheidsinstantie in een ontwikkelingsland berichtgeving en kennis waarop je kunt vertrouwen? Bij het contentplatform van The Broker! AudienceFirst gaf de vele auteurs, redacteuren en andere betrokkenen achter dit initiatief een gezicht en migreerde maar liefst 11.000 artikelen en afbeelding naar hun nieuwe centrale omgeving. Al de content is nu eenvoudig terug te vinden op onderwerp of bij de profielen van je favoriete kennismakelaars.

Soort platform

Kennisplatform

Diensten
Strategie, UX/UI design, WordPress development, content migratie.

Nieuws met een gezicht

Bij The Broker zijn veel mensen betrokken in verschillende rollen. Wij gaven ze een gezicht. Door onder meer profielen op te stellen inclusief foto’s, en vervolgens gepubliceerde berichten aan de betrokken medewerkers te hangen. De aanvullende online functionaliteiten die hierdoor ontstonden sluiten aan bij de transparantie waar The Broker voor staat.

Een grote datareis

Bij de transitie naar een contentplatform moesten 11.000 artikelen, gebruikers, categorieën en afbeeldingen worden overgezet naar de nieuwe omgeving. Daar heeft niemand tijd voor, dus gingen we aan de slag met een zogenoemd migratie-algoritme. Met behulp van een op maat geschreven ‘robot’ hebben we alle data vlekkeloos automatisch overgezet. Het resultaat is een verhuizing waar we nog geen komma kwijt zijn geraakt.