Hoe we bijdragen aan kwalitatief zorgpersoneel

GrowWork

Elaine Heijboer
User experience designer
Illia Silnychyi
Fullstack developer
Mike Engelmoer
Account & project
Ruud Vissers
Backend developer
Stef van der Loo
Frontend developer

Het project

GrowWork staat sinds 2008 voor kwaliteit in de zorg. Als hr-dienstverlener en opleider in de gezondheidszorg verbindt GrowWork zorgprofessionals met organisaties.

Het is geen geheim dat er in de zorg te weinig personeel is, en dat is een grote uitdaging. Samen met GrowWork hebben we een manier bedacht om zorgprofessionals van vandaag te bereiken en op te leiden. Door de kwaliteit van zorgprofessionals te blijven verbeteren, verbeteren ze de levens van anderen en zo uiteindelijk de gehele gezondheidszorg in Nederland.

Soort platform

Werving & personeel

Diensten
Audience first strategie, UX design, UI design, development.

Bekijk de website

De zorgprofessional op #1

Om bij te dragen aan betere zorgkwaliteit met een digitaal platform, is het cruciaal om de uitdagingen van de zorgsector echt te begrijpen. Daarom zijn we aan de slag gegaan om het publiek dat GrowWork wil bereiken in kaart te brengen (audience first). Dit hebben we omgezet in persona's en ze tot leven gebracht met onze Empathymap-sessie. Hierdoor kunnen we het contentaanbod optimaal afstemmen op de behoeften.

Bovendien informeren we via het platform over actuele kwesties, zoals veranderingen in wet- en regelgeving. Dit stelt GrowWork in staat om als een autoriteit op het gebied van actuele zorgvraagstukken te fungeren.

Uitgebreide vacaturebank

Via een koppeling met recruitment software van MySolution filteren we een grote database aan zorggerelateerde vacatures. Met slimme tools, zoals reistijdfilters op basis van postcode, stemmen we het aanbod perfect af op de wensen van de bezoekers.

ZorgAcademie

Op het platform ontdekken zorgprofessionals niet alleen de perfecte baan, maar ze kunnen ook hun kennis en vaardigheden aanscherpen in de ZorgAcademie. Daar wacht een uitgebreid aanbod aan top-notch opleidingen op hen, zowel gericht op hun vakgebied als op het ontwikkelen van hun persoonlijke vaardigheden en professionele groei.