De wereld van werving en personeel gaat over meer dan het oppervlakkig leggen van connecties.

Je bent in goed gezelschap:

Werkgevers worstelen met het vinden van gekwalificeerde kandidaten en kandidaten raken gefrustreerd door een gebrek aan persoonlijke benadering. Om effectief verbinding te leggen met kandidaten en waardevolle kennis te delen, is meer nodig dan eenrichtingsverkeer.

Connecties draaien om interactie en erkenning. Door de behoefte van de kandidaat naar voren te halen op een daarvoor bestemd platform voorkom je dat potentiële kandidaten verdrinken in een zee van vacatures die niet passen bij hun vaardigheden en verwachtingen. Zo worden kandidaten niet alleen verbonden, maar ook écht begrepen.

We hebben ruime ervaring in het ontsluiten van informatie uit ATS-systemen als Recruitee, Otys, MySolutions, Greenhouse etc.;
Specifieke wensen voor jouw kandidaatvolgsysteem? Dan bouwen we het op maat;
Met AudienceFirst verbind je met user centered content jouw platform aan je publiek;
Je wervingsplatform wordt het epicentrum van jouw contentmarketing, met inzicht in alle datastromen die je wilt (owned media);

In goed gezelschap

We zijn niet onbekend in de branche, zo ontwikkelde we eerder al succesvolle platformen voor o.a. GrowWork, Easyflex, Vastgoed Talent, JS Consultancy, JAM, Bakker & Bosch en Zorg Gericht.

Audience first,
digital second ✨

Bij AudienceFirst prioriteren wij mensen boven techniek. Wij geloven dat je alleen zo digitale producten kan ontwikkelen die impact maken. Als onderdeel van de ZUID Agency Group werken we multidisciplinair in gespecialiseerde teams, waardoor we een alomvattende aanpak hanteren voor het volledige marketingvraagstuk - want ook dat gaat verder dan techniek alleen.