Een succesvol community platform gaat over verbinden door te luisteren

Je bent in goed gezelschap:

Om een betekenisvolle connectie te maken en kennis te delen, is meer nodig dan alleen bereik. AudienceFirst benadert specifieke doelgroepen met gerichte content die aansluit bij hun behoeften, angsten, vragen en gewoontes.

Hierdoor bouwen we jouw community platform uit tot een ruimte waarin echte interactie mogelijk is. We gaan in gesprek over relevante onderwerpen, bieden een platform voor vragen en ondersteunen met kennis en ervaring. Bijvoorbeeld bij uitdagende thema’s zoals energietransitie, gelijkgestemde gemeenschappen of een community van lotgenoten, waar betrouwbare informatie een wereld van verschil kan maken.

Verbind met user centered content jouw initiatief aan je publiek;
Wissel feedback en kennis uit met gerichte doelgroepen;
Inzicht in alle datastromen die je wilt dankzij owned media;
Volledig compliant, toegankelijk en veilig.

In goed gezelschap

We zijn niet onbekend in de community-wereld. Zo doken we eerder al in de uitdagingen van Stichting ALS Nederland, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, Nierpatiënten Vereniging Nederland (nieren.nl), en Stichting Volandis (samenwerkingsorgaan Bouwend Nederland, CNV en FNV).

Audience first,
digital second ✨

Bij AudienceFirst prioriteren wij mensen boven techniek. Wij geloven dat je alleen zo digitale producten kan ontwikkelen die impact maken. Als onderdeel van de ZUID Agency Group werken we multidisciplinair in gespecialiseerde teams, waardoor we een alomvattende aanpak hanteren voor het volledige marketingvraagstuk - want ook dat gaat verder dan techniek alleen.