Ga de connectie aan met jouw publiek.

Om een connectie aan te gaan en je kennis en ervaring te delen, is meer nodig dan alleen bereik. Connecties gaan over verbinden door te luisteren, terwijl je corporate website juist bedoeld is om te zenden.

AudienceFirst spreekt met aansprekende formats gerichte doelgroepen aan op hun behoeften, wensen, angsten, vragen, gevoelens en gewoontes. Zo maken we van jouw community platform een omgeving waar je echt connecties aan kunt gaan, door met je publiek in gesprek te gaan over thema’s die ze bezighouden. Waar ze hun vragen kwijt kunnen, en waar jij ze met jouw kennis en ervaring mee kunt helpen. Denk bijvoorbeeld aan complexe uitdagingen rondom de energietransitie, participatie in de omgevingswet of een community van gelijkgestemden, waar betrouwbare informatie een wereld van verschil kan maken.  

Met AudienceFirst verbind je met user centered content jouw initiatief aan je publiek;
Met connecties wissel je feedback en kennis uit met gerichte doelgroepen;
Je contentplatform wordt het epicentrum van jouw contentmarketing, met inzicht in alle datastromen die je wilt (owned media);
Met een content driven platform van AudienceFirst houd je jouw boodschappen altijd volledig compliant, toegankelijk en veilig;

De mogelijkheden zijn eindeloos en we bespreken graag hoe we dit voor jouw organisatie kunnen toepassen.

AudienceFirst verbindt het publiek door te luisteren. 🔥

We zijn onderdeel van de ZUID Agency Group, een groep content-driven agency’s gespecialiseerd in branding, strategie, contentmarketing, animatie en performance marketing. Door kennis en krachten te bundelen, geven we je boodschappen inhoud en betekenis. We weten wat er kan én wat er werkt.